Εταιρία Zelekt

Η ZELEKT AE είναι μια εταιρεία Εμπορίας Γενικών Ανταλλακτικών και Γενικού Εμπορίου Δημιουργήθηκε επενδύοντας σε τεχνολογία και σε δυναμικό προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σταθερήπολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα Ανταλλακτικών και Γενικού Εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Η επιτυχία της Εταιρείας βασίζεται:
Στην ευκολία στην παραγγελία αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το γραφείο, να τα παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας, ή τηλεφωνικά και χωρίς ταλαιπωρία να τα έχει στα χέρια του μέσα σε 48 ώρες σε όλη την Ελλάδα. Στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με όποιον τρόπο κι αν

παραγγείλει. Στη ZELEKT AE δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να παραγγείλει. Μια ομάδα έμπειρων πωλητών σας περιμένει καθημερινά στο τηλέφωνο ή στα πολλά καταστήματά της για να σας βοηθήσει να σταθμίσετε τις ανάγκες σας και να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Γνωρίστε μας καλύτερα και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που παρέχουμε.


Ισολογισμός 2015
Ισολογισμός 2014